Blog

Atlassian tager det næste skridt i sin cloud-strategi – Stretch Addera hjælper jer på rejsen

Som ”Cloud partner of the year 2018” så vi på et tidligt tidspunkt potentialet i Atlassians Cloud-tilbud. Nu tager Atlassian endnu et skridt i sin cloud-strategi med to tydelige produktlinjer: Atlassian Cloud og Atlassian Data Center. Over 90 % af de nye kunder vælger en Atlassian Cloud-applikation, og til kunder med mere komplekse krav til tilpasningsmuligheder og kontrol er der Data Center-alternativet.

Ændringer i Atlassians server- og Data Center-udbud

Den 2. februar 2021 indstiller Atlassian salget af nye serverlicenser (on-prem). Den 2. februar 2024 bliver serverproduktet EOF, hvilket indebærer, at der ikke længere tilbydes support og fejlafhjælpning til serverlicenser. Inden da skal du som serverkunde beslutte dig for, om du vil vælge Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center, og Stretch Addera er med hele vejen for at hjælpe dig med at træffe det valg, der passer bedst til din organisation.

Mod skyen!

Atlassian og Stretch Addera ved udmærket, at det kan være svært at danne sig et overblik over, hvad den nye strategi indebærer. Vi ved også, at omstillingen kan tage tid, og at vores kunder befinder sig på forskellige trin i rejsen mod at være klar til skyen. Vi er her for dig. Vi kan hjælpe med strategien, planlægningen og gennemførelsen af flytningen, så den går som smurt, uanset om I vælger Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center. Sammen skaber vi grundlaget for en endnu bedre Atlassian-platform.

Herunder finder du links til yderligere information om forandringerne, og hvilke alternativer I har adgang til.

  • Atlassian Journey to Cloud hub: Information om ændringen og materiale om migreringsalternativer finder du her.
  • Serverændringer: Atlassian ophører med at sælge nye serverlicenser den 2. februar 2021. Læs mere om den detaljerede tidslinje og hvordan det påvirker dine eksisterende serverlicenser og jeres serverapplikationer her.
  • Serverprisjusteringer: Atlassian ændrer også prislisten for servere – kontakt os for at få nærmere information!
  • Ændringer i Atlassian Data Center: Læs mere om de investeringer, som Atlassian foretager for at skabe en ensartet oplevelse for Data Center og Cloud, satsningen på nye enterprisefokuserede funktioner og de effektive Atlassian-applikationer, som bliver en del af basisapplikationen her.
  • Data Center-prisjusteringer: Atlassian ændrer også prislisten for Data Center – kontakt os for at få nærmere information!

Atlassian tilbyder en gratis testperiode for migrering og “loyalty discounts“ for at mindske omkostningerne og hjælpe jeres omstilling godt på vej.

Stretch Addera hjælper jer på rejsen mod Cloud eller Data Center. Book et møde med os for at få mere information. Vi hjælper jer også med at få styr på ændringen i licenspriserne, og hvad der sker den 2. februar, når Atlassian holder op med at sælge nye serverlicenser. Du kan kontakte os på atlassiancrm@stretch.se.

Læs også om vores tilbud på migrering fra server til cloud og server til datacenter.

Atlassian og Stretch Addera har et fælles mål om at hjælpe dig med at indfri det fulde potentiale i jeres team!

del dette indlæg