Blog

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, når du flytter fra Jira Server til Atlassian Cloud?

Vores migrationsteam er med jer hele vejen på jeres rejse til skyen

Nu er der fløjtet til afgang for flytningen fra intern serverløsning til cloudbaseret Atlassian-platform. Uanset om I skal migrere alle teams til skyen i flere faser eller beholde visse teams i et internt miljø, kommer de i en periode til at arbejde i en hybridløsning, hvor skyen anvendes parallelt med server- og/eller data center-instanser.

Her opstår spørgsmål som:

 • I hvilken rækkefølge skal vores teams/brugere migreres?
 • Hvordan sikrer jeg, at server- og cloudinstansen kommunikerer effektivt?
 • Vil vores Marketplace-apps fungere?
 • Hvordan sikrer jeg datasikkerhed i hybridmiljøet?

Svarene på disse spørgsmål afhænger af faktorer som:

 • Antal brugere i organisationen
 • Antal apps
 • Datakompleksitet, konfiguration
 • Lovkrav og forordninger for jeres virksomhed

Her er lidt information om migrationsprojekter

Hver enkelt organisations rejse til skyen er unik. For de fleste organisationer tager processen 6-24 måneder, og jeres teams kommer til at arbejde på tværs af server- og cloudinstanser i en længere periode.

De fleste organisationer har aldrig behøvet at oprette og håndtere en hybrid it-model. Det giver en række udfordringer og øger risikoen i migrationsprojektet.

Atlassian anbefaler derfor sine kunder at samarbejde med en Atlassian Solution Partner, fx os, i forbindelse med migreringer til skyen med flere end tusind brugere. Sammen skaber vi en fremtidssikret strategi for både projektet og den langsigtede forvaltning.

Hvor kompleks er jeres flytning til skyen, og hvilken strategi kan anbefales?

Tabellen herunder fungerer som en guide til jeres kompleksitet, og hvilke alternativer der anbefales.

Vores migrationsteam er vant til komplekse migrationer i globale organisationer. I samarbejde med jer udarbejder vi en overordnet migrationsstrategi, og ud fra beslutningsgrundlaget kan vejen fremad være en midlertidig eller en langsigtet hybridløsning.

Sammen med jeres team udarbejdes der en skræddersyet plan baseret på:

 • Antal produkter, fx Jira Software, Jira Service Management, Confluence etc.
 • Aktive tredjepartsapplikationer fra Marketplace
 • Antal brugere/teams pr. produkt
 • Jeres specifikke krav til datahåndering

Som certificeret Atlassian Enterprise Platinum Solution Partner har vi dybtgående ekspertise i Atlassians produkter, Marketplace-apps og deres driftsalternativer. Værktøjerne udvikles hurtigt, og vi fokuserer helhjertet på altid at holde os opdaterede om de seneste løsninger, hvilket fører til minimale forstyrrelser i jeres drift og maksimalt udbytte af jeres Atlassian-investering.

Langt de fleste af vores kunder, der migrerer til skyen, tilføjer Stretch Adderas serviceaftaler for at sikre, at de kommer godt fra start, får hjælp af certificerede specialister til at konfigurere løsningen samt en langsigtet, formålstjenlig forvaltning baseret på Atlassian Cloud.

Kontakt os for at booke et møde, hvor vi får et nærmere indblik i jeres nuværende setup og fortæller om, hvordan rejsen til skyen ser ud, når man har Stretch med hele vejen.

del dette indlæg