Blog

Confluence Automation forenkler teamets samarbejde og dokumentation

Ny funktionalitet i januar 2023 – har du prøvet Confluence Automation?

Forestil dig, at du automatisk kan organisere indholdet i Confluence, forbedre søgeresultater og få påmindelser om indholdsgranskning, opdateringer og arkivering af sider.

Det kan du nu! Atlassians automation-platform er nu lanceret i Confluence Cloud (Premium- og Enterprise-versionen). Site- og space-administratorer kan skabe automationer med ”low code/no code”-regler. Det inkluderer også personlige spaces, hvor hver slutbruger kan skabe sine egne automationsregler for at holde styr på sine opgaver.

Du kan starte fra en template eller skabe egne automationsregler fra bunden med nogle få klik.

Kom godt i gang med to Confluence automation-regler

  1. Vil du sikre dig, at indholdet på teamets sider altid er aktuelt? Opret en automatisk påmindelse om at granske eller arkivere indhold, som har passeret udløbsdatoen ✅
  2. Mødenotater? Automatiser tilbagevendende mødenotatsider ✅

Denne funktion findes i Confluence Cloud Premium eller Enterprise senest 15. januar 2023. Du kan læse Atlassians dokumentation, hvis du vil vide mere:  Atlassians dokumentation om Confluence automation

Har du ikke Confluence Cloud Premium eller Enterprise? Kontakt os, så kan vi hjælpe dig med at komme i gang med en 20 dages prøveperiode og sende dig et tilbud på en licensopgradering af jeres site.

del dette indlæg