Atlassian-konsulenter

Atlassian Subject Matter Expert (SME)

Giv dine teams de bedst mulige betingelser for succes ved at udvide dit team med et team af certificerede Atlassian-konsulenter. Vores Atlassian-konsulenter skaber betingelserne for, at du får det maksimale udbytte af Atlassians unikke værktøjer. Vi ved, at værdien kommer fra brugen, og vi ved, hvordan man kommer derhen!


Stretch Addera

Teamleverancer

Vi ser styrken i at levere som et team – så ved vi, at du får mest værdi. Du får hjælp og support, hvor du har brug for det og fra de rigtige færdigheder. Du får konsulenter med bred og dyb viden inden for Atlassian for at kunne bruge produkterne på den bedste måde. Stretch Addera stræber efter at være Skandinaviens førende Atlassian-ekspert med det formål at frigøre kraften fra dine teams.

Stretch Atlassian SME har omfattende erfaring med implementering af Atlassian-værktøjer i forskellige brancher. Dette kan involvere ny funktionalitet, øget værktøjssupport, køreplan og styringsmodel. Vi oversætter dine behov til både proces- og værktøjskonfiguration og skaber bæredygtige løsninger.


Teamoptimering siden 2004

Løft dit team med vores Jira-konsulenter

Lever kontinuerligt forretningsværdi med Atlassian

Vi har konsulenter der har arbejdet med Atlassian siden 2004, da det eneste kendte værktøj var Jira. Der er nu en hel portefølje af Atlassian-applikationer, der kan understøtte hele din ALM-, SDLC-proces, og vores eksperter har viden i hele værktøjsfloraen inklusive markedsledende add:ons fra marketplace som ScriptRunner, Tempo og EazyBi. Atlassian SME hjælper dig med at afbalancere mellem kontrol og enkelhed i din konfiguration, så dine teams kan nå deres fulde potentiale og skabe forretningsværdi.

Slip kraften i dine teams på alle niveauer

Vi hjælper dig med at maksimere styrken af ​​dine Atlassian-applikationer. Vi kan også hjælpe med at tilpasse dine processer i henhold til ITIL eller PM3. Har du lyst til at få orden på krav, bugs, processer, risici eller andre strømme? Har du brug for et nyt dynamisk intranet eller en ny wiki? Lad nogle af Skandinaviens mest erfarne Atlassian-konsulenter beskrive, hvordan vi i Stretch kan hjælpe dig med at nå et helt nyt niveau.

Vi giver dig support gennem hele processen fra licensproblemer, installation, idriftsættelse, konfiguration, kurser, workshops og vejen til korrekt ledelse.

Kontakt os