Blog

Customer Success Planning – Confluence Template

I Confluence bidrager hele teamet med sin samlede ekspertise

Service og kundeoplevelse er centrale aspekter i vores virksomhed. Kundens ønskede resultat er det mål, vi stræber efter, og kunden forventer, at vi kan fungere som guide og vise dem den rette vej til nye muligheder.

Hos Stretch Addera har vi fuld tiltro til styrken i vores teams, vores konsulenter kender Stretch-kunders behov, og de arbejder hver dag med at levere Atlassian-løsninger, som fører kunden tættere på deres ønskede resultat.

Hos Stretch kan vi varmt anbefale, at man indfrier det samlede teams fulde potentiale, og på vores seneste konference var der blandt andet fokus på, hvordan vi hjælper vores kunder med at få succes. Som hjælp benyttede vi en skabelon i Confluence.

Der er mange forhåndsgenererede skabeloner i Atlassian Cloud, fx postmorten template. En af styrkerne ved Confluence er, at du også kan skabe dine egne templates, enten globale eller til et Confluence Space.

Hvordan skaber du en god template i Confluence?

  1. Lav en samlingsside, hvor I fx vil samle indholdet fra de sider, I har oprettet. Tilføj en knap ved hjælp af makroen Create Page From Template macro, som gør det nemt for alle at skabe en side med den korrekte skabelon.
  2. Sørg for at lave en label i din skabelon, som automatisk tilføjes til hver ny side.
    Sådan tilføjer du en label i en skabelon i Atlassian Clouds nye editor:
    Vælg ••• -> Add labels.
  3. Page properties” og ”Page property report”-makroen. Ved at lægge en tabel i toppen af hver skabelonside kan du samle information fra samtlige oprettede sider med en vis label og vise dem i en tabel på en samlingsside.
  4. Place holder text-makroen giver dig mulighed for at hjælpe dem, der skaber nye sider. Teksten er kun synlig i redigeringstilstand på den side, der oprettes ved hjælp af skabelonen.
  5. Anvend @mentions på din side for at tildele ejerskab eller angive, hvem der er en del af teamet og deltog på mødet. Det sikrer et tydeligt ejerskab og notifikationer.

I kan formidle information om jeres nye skabelon i et Confluence-blogindlæg, i en demo eller på et møde – så er I godt i gang!

Confluence er nemt at komme i gang med. Sæt fart på jeres næste skridt i samarbejde med vores Confluence-specialister, og få det maksimale ud af jeres Atlassian-investering. Kontakt os for at få mere at vide.

del dette indlæg