Blog

Følg med i de seneste trends i Atlassian-verdenen

Stretch Addera lancerer sin egen LinkedIn-profil som et supplement til Stretchgruppens

Hos Stretch Addera er vi mere end 50 Atlassian-specialister. Happiness in Teamwork er en del af vores DNA, og vi råder over nogle af branchens dygtigste Jira-konsulenter. Stretch Addera leverer som et team, hvilket vi ser som en stor styrke. Stretch Addera er desuden en del af et større team – Stretchgruppen.

Stretchgruppen består af cirka 20 virksomheder, som har et selskab for hvert virksomhedsområde. Stretch etablerede sin virksomhed i 2002. I starten arbejdede man med SAP, men gennem organisk vækst er der vokset nye virksomhedsområder frem, hvilket har resulteret i individuelle selskaber for Stretchgruppens virksomhedsområder.

Vores kunder får spidskompetence via Atlassian Platinum Partner-virksomheden Stretch Addera, hvor alle har fuldt fokus på Atlassian-løsninger, tager hurtige beslutninger og leverer som et team. Stretch Adderas tilhørsforhold til Stretchgruppen giver kunden en naturlig adgang til flere specialistvirksomheder inden for blandt andet SAP, Salesforce, SAFe-uddannelse, Prosci, BI og meget mere – en bred palet af specialister, som alle skinner klart igennem og gør det nemt at skabe farvestrålende leverancer, der bidrager til en mere bæredygtig verden!

Stretch Addera er stolte over at være en del af Stretchgruppen, men samtidig vil vi gøre det enkelt for vores kunder at følge med i seneste nyt på netop vores område: Atlassian. Nu lancerer vi Stretch Adderas egen side på LinkedIn. Her finder du nyheder og events, som er relevante for alle, der er interesserede i Jira, Jira Service Management, Atlassian Cloud, Confluence, DevOps, ITSM – alt det, som vi hos Stretch Addera elsker at dele med jer.

del dette indlæg