Vi forenkler din flyttning fra Server til Atlassian Data Center

Fra Server till Atlassian Data Center migration

Dit Atlassian Data Center-miljø reagerer på dit behov for datakontrol, sikkerhed, skalerbarhed og tilpasningsevne. Vores team hjælper dig med at hæve dine Atlassian-serverapplikationer til datacentre.

Hver migration er unik og dit teams tidligere erfaring letter din ændring af miljøet. Projektet begynder med et møde hvor vores migrationsteam analyserer dit nuværende miljø, versioner, apps/add:ons, integrationer og AD-forbindelser. Efter mødet giver Stretch feedback med estimat for migrationsprojektet og sammen sætter vi tidsplanen. Vi hjælper dig med support spørgsmål mod Atlassian og Marketplace-appudviklere vedrørende migrationsprojektet. Vores licenseringsteam rådgiver også om datacenterlicenser, og vi hjælper med at købe de rigtige niveauer. Licenser faktureres i DKK eller en anden valgt valuta.

Udnyt fordelene med et hybridmiljø

Atlassian Data Center er en langsigtet del af Atlassian’s strategi. Atlassian investerer løbende i nye funktioner og i deres køreplan er der aktiviteter, der understøtter et forbedret hybridmiljø i Data Center og Cloud. Data Center giver dig fuld frihed til din egen forekomst, hvor dit ledelsesteam har fuld adgang til database og logfiler.

Atlassians alternativ til installation og drift i sit eget miljø er Data Center. Efter februar 2021 er Advanced Roadmaps (Jira Software), Insight (Jira Service Management) og Team Calendar for Confluence også inkluderet i den grundlæggende applikation. Stretch har omfattende erfaring med skalerbare datacenter-instanser i f.eks. AWS og Azure, Stretch-teamet styrer og videreudvikler Atlassian-datacenter instanser med over 20.000 brugere.

Stretch Adderas serviceaftale

De fleste af vores Data Center-kunder vælger os som partner og bestiller Stretch Adderas serviceaftale for at sikre en stabil start, kontinuerlig konfiguration af certificerede specialister og langsigtet effektiv styring.

 

Vi viser vejen!

 

Tydeligt fokus på Cloud

Atlassian har et klart fokus på Cloud og nye licenser til Atlassian-server kan ikke købes efter 2. februar 2021.

Atlassian Cloud og Atlassian Data Center er de to muligheder når man vælger en platform. For at din sti fra server til datacenter skal være så glat som muligt, forbliver server muligheden i 3 år for en aktiv serverlicens. Atlassian opdaterer også sin prisliste den 2. februar 2021, Stretch hjælper med et tilbud på fornyelse eller opgradering i dag så du sikrer de omkostninger du allerede har budgetteret for.

del dette indlæg

Kontakt os!