Blog

Atlassian Certified Masters

Daniel, som er en af vores Masters, fortæller om, hvad der driver ham til at blive ved med at certificere sig i Atlassian.

Atlassian Certified Masters er kendetegnet ved deres brede ekspertise inden for Atlassian og den værdi, som de skaber for organisationer og teams i hverdagen. De udviser kompetence på højeste niveau. For at opnå Master-niveauet skal man have mindst fire certificeringer i forskellige applikationer og anvendelsesområder i Atlassian-porteføljen. Hvert certifikat kræver et dybtgående produktkendskab til fx Jira Software, Jira Service Management eller Confluence. Daniel har dog endnu flere certificeringer, hvilket inspirerer andre hos Stretch til at sætte sig et personligt mål om at tage flere certificeringer.

Hvorfor er det vigtigt for dig som konsulent at blive certificeret?

”Dels for selv at få dokumentation for, at jeg mestrer de applikationer, jer arbejder med, dels for at kunne bevise over for kunderne, at jeg faktisk ved, hvad jeg taler om.”

– Daniel Prahl

Hvad driver dig til at blive ved med at certificere dig?

”En nysgerrighed efter at blive ved med at lære. Og så har der været en slags intern konkurrence hos Stretch. For selvfølgelig vil man være en af dem, der opnår en Master!”

– Daniel Prahl

Hvilken nytte får kunderne af, at du bliver ved med at certificere dig?

”Certificering er jo en slags kvalitetsstempel for konsulenten. En garant for, at kunderne får leverancer af højere kvalitet.

– Daniel Prahl

Spændende at høre mere om Daniels egne tanker om værdien af certificering. Hos Stretch fejrer vi hver eneste certificering, og vi er stolte over hvert certifikat og den drivkraft, som gør, at man som individ får lyst til at lære endnu mere.

Brænder du også for Atlassian, eller er du nysgerrig efter at høre mere om et udviklende job med fremragende muligheder for personlig videreudvikling? Se dine muligheder her!

del dette indlæg