Nyhed

Atlassian Cloud – spændende nyt om dataopbevaring i EU

Lanceringsplan for data recidency i Atlassian Cloud

Muligheden for at vælge, hvor applikationsdata fra Jira og Confluence skal opbevares (data residency), har hidtil kun været en mulighed i Enterprise-planen. Atlassian forstår dog godt, at både små og store virksomheder har krav på at kunne styre, hvor deres data opbevares. Vi er glade for, at Atlassian nu også har gjort det muligt for kunder, der har en standard- eller premium-plan, at vælge opbevaringssted for data fra Jira Software, Confluence og Jira Service Management.

Lanceringsplan:

  • For nye Atlassian Cloud-instanser oprettet efter den 30. juni 2021 aktiveres data recidency
  • For eksisterende Atlassian Cloud-instanser, som altså er oprettet før 30. juni 2021, aktiveres data recidency automatisk i oktober 2021.

Lanceringen gør det nemmere for kunder, som i dag har Jira Software eller Confluence på server. Den 2. februar 2024 bliver serverproduktet EOF, hvilket indebærer, at der ikke længere tilbydes support og fejlafhjælpning til serverlicenser. Serverkunder skal derfor vælge, om de vil have Atlassian Cloud eller Atlassian Data Center: Stretch Addera står klar til at hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning til din organisation. Nu kan endnu flere organisationer vælge at migrere til Atlassian Cloud og fremtidssikre deres miljø.

Book et møde med os – så fortæller vi mere om serviceaftaler i skyen, migreringsrådgivning, og hvad denne nyhed indebærer for lige netop din organisation.

del dette indlæg