Vi forenkler din flyttning fra Server til Atlassian Cloud

Fra server til Atlassian Cloud-migration

Migrer til Cloud for at drage fordel af ny funktionalitet, skalerbarhed og en fleksibel Atlassian-platform der vokser med dine behov. Tidligt så Stretch Adderas potentiale i Atlassian Cloud og allerede i 2018 modtog vi årets Atlassian Cloud-partner. Er du klar til Cloud? Vi hjælper dig gennem transformationen!

 

Hver migration er unik og dit teams tidligere erfaring gør det nemmere og mere sikkert at flytte til Cloud. Migrationsprojektet begynder med et møde, hvor vores migrationsteam analyserer dit nye miljø, versioner, apps/add:ons, integrationer og AD-forbindelser.

Efter mødet giver Stretch feedback med estimat for migrationsprojektet og sammen opstiller vi en tidsplan der passer bedst til din virksomhed. Stretch hjælper dig med at køre projektet med kontakter hos Atlassian og Marketplace app-udviklere.

Vores licenseringsteam rådgiver også om cloudlicenser. Vi hjælper dig til de rigtige niveauer af licenser der kan faktureres i DKK årligt eller månedligt.

 

 

Tydeligt fokus på Cloud

Atlassian har også muligheder for dem af jer, der ikke kan flytte til Atlassian Cloud – læs mere om hvordan vi hjælper dig med Atlassian Data Center. Atlassian’s on-prem vil være den skalerbare Data Center-løsning og dette vil også omfatte Advanced Roadmaps til Jira Software, Insight til Jira Service Management og Team Calendar for Confluence. Stretch har omfattende erfaring med skalerbare datacenter-instanser i f.eks. AWS og Azure, Stretch-teamet administrerer og udvikler størstedelen af ​​Atlassian-datacenter-instanser med over 20.000 brugere.

Størstedelen af ​​vores cloudmigrationskunder følger op med en serviceaftale for at sikre en stabil start, konfiguration af certificerede specialister og langsigtet effektiv styring med Stretch Adderas serviceaftale for Atlassian Cloud.

Atlassian har et klart fokus på Cloud, nye serverlicenser er ikke tilgængelige for køb efter 2. februar 2021. For at din overførsel fra server til Cloud eller Data Center skal finde sted så jævnt og stressfrit som muligt, er serverindstillingen forbliver i 3 år fra 2. februar 2021 med support til kunder med en aktiv licens.

del dette indlæg

Kontakt os!