Blog

Hvad gælder efter 15. februar 2023 for Atlassian onPrem?

Atlassian stopper med at formidle nye server-apps via Marketplace

Har I testet en Marketplace app på server, som I har brug for at købe? Efter 15. februar tilbyder Atlassian ikke længere køb af nye server-apps. Du kan stadig forny dine eksisterende apps, men du kan ikke tilføje nye. Kontakt os for at få et tilbud på apps inden 15. februar 2023.

Efter 15. februar kan der kun købes nye apps til Cloud og onPrem Atlassian Data Center via Atlassian Marketplace. Eksisterende apps kan fornyes efter 15. februar, men maksimalt indtil 2. februar 2024.

Hvor længe kan man få support til Atlassian server?

Support til Atlassian server ophører 2. februar 2024. På det tidspunkt bør jeres migration til Atlassian Cloud eller Data Center være gennemført.

Efter 15. februar 2022 tilbyder Atlassian kun sikkerhedsopdateringer til kritiske sårbarheder. Det betyder, at der ikke vil blive frigivet ny funktionalitet til serverversionen, men kun til Atlassian Cloud- og Data Center-platformen.

Hvad er Atlassian Advantage-plan?

Atlassian har en politik om at tilbyde Advantage-pris til eksisterende kunder, hvis listepriserne stiger markant. Atlassians plan for kunder med Advantage-pris er, at de skal nærme sig listeprisen trin for trin. Derfor stiger licensprisen for eksisterende server- og datacenterkunder den 15. februar. Hvis I er i tvivl om, hvordan det kommer til at påvirke jer, hjælper vi jer gerne!

Har du en Advantage-plan til Atlassian Data Center?

Priserne for Advantage-plan stiger 15. februar 2023. Vi kan give dig et tilbud på fornyelse eller opgradering efter den nuværende prisliste.

Det gælder også serverkunder, der vil forny deres licenser, mens de venter på at migrere.

Er I klar til at migrere til Atlassian Cloud?

Book gerne et møde med vores Cloud Migration Team hos Stretch! Sammen fremtidssikrer vi jeres Atlassian-platform, så I får en sikker, optimeret og skalerbar løsning, der passer til jeres organisations behov.

del dette indlæg