Blog

Opnå en velfungerende onboardingproces i Confluence

Onboarding på afstand er en udfordring

Hos Stretch Addera kombinerer vi onboardingprocessen i Confluence med onlinemøder, mentorordning og Slack-grupper.

Hos os får hvert nyt teammedlem en personlig Confluence-side med opgaver, som gør onboardingen enklere. Det kan handle om at skrive et blogindlæg om sig selv, så kollegerne kan lære dig at kende, bestille systemadgang, installere apps eller påbegynde sin Atlassian-certificeringsproces.

Vi bruger vores nye medarbejderes feedback, og vores onboarding template er en levende skabelon, som opdateres løbende. Opgaver tilføjes og fjernes, information tilpasses, og links opdateres. Nogle gange dukker der noget nyt op i Atlassian-verdenen, og så får alle ansatte en task på deres side, så de fx styrker deres færdigheder i Opsgenie eller Advanced Roadmaps.

5 tips til jeres onboarding template i Confluence:

  1. Se den som en levende skabelon, som opdateres over tid.
  2. Tilføj opgaver, der indebærer, at man får kontakt med kolleger – nogle trin kan foretages manuelt for at skabe et socialt netværk internt i virksomheden.
  3. Brug Confluence Task-makroen, så der kan sættes flueben i tjeklisten.
  4. Læg en Page Properties-makrotabel øverst i skabelonen, så alle onboardingsider samles i en Page Property-rapport.
  5. Opret en generisk base, der kan tilpasses de forskellige individers behov og erfaringer.

Når man bliver en del af Stretch Addera-teamet, bliver man også en del af Stretch-gruppen. Vores nye kolleger er i de seneste uger blevet præsenteret for Stretch-familien på en ny, digital måde med masser af teamwork og udfordringer! Lyder det spændende? –
Læs mere her.

I 2020 blev Stretch Adderas kompetence og motivation udvidet med syv nye ansigter:

Robin Wassbjer, Elin Feldborg Nielsen, Jakob Larsson, Andreas Löfgren, Andreas Lärkfeldt, Robin Sundström og Sebastian Rannberg blev vores nye kolleger. Vi indledte 2021 med at byde Julia Söderberg og David Björkman varmt velkommen!

del dette indlæg