Blog, Nyhed

Stretch modtager Atlassian Partner of the Year 2018: Cloud

BARCELONA, 3. september 2018 — Atlassian offentliggjorde i dag, at Stretch er blevet udnævnt til Atlassian Partner of the Year 2018: Cloud for deres fremragende bidrag og resultater i Atlassians regnskabsår 2018. Stretch har blandt andet gjort en fantastisk indsats for at få nye kunder, gå forrest inden for ny viden og udvikle produkter og tjenester, der fungerer som supplement til Atlassian.

Stretch var en af 15 virksomheder, der blev udnævnt til Partner of the Year i forbindelse med Atlassian Partner Day på virksomhedens europæiske topmøde i Barcelona, Spanien.

”Atlassian er glade for at kunne anerkende og kaste hæder over årets Partner Award-modtagere”, sagde Martin Musierowicz, som er Atlassians Head of Global Channels. ”Solution Partners spiller en central rolle for vores kunders succes, og det glæder os at kunne fremhæve nogle af vores dygtigste partnere, som gør en særlig indsats for at hjælpe deres kunder ved hjælp af tjenester fra Atlassian.”

Hos Stretch sætter vi en ære i at skabe værdi for kunderne i alt, hvad vi gør. Takket være vores omfattende erfaring med Atlassians produktløsninger og vores store interesse i teknologi kan vi skabe maksimal værdi for din virksomhed. Læs mere om, hvordan du kan indfri potentialet i dine teams sammen med Atlassian Solutions-teamet hos Stretch.

 

del dette indlæg