Advanced Roadmaps – Nu en del af Jira Software Data Center

Kom godt i gang med Advanced Roadmaps!

Agile planer baseret på realtidsdata

Forestil dig at du inden for 5 minutter har adgang til en realistisk prognose baseret på dine teams hastighed og alle aktiviteter i teamets Jira Software-boards. Planen i Advanced roadmaps for Jira er baseret på realtidsdata fra Jira. Opret et master-backlog, der spænder over dine teams, og få beslutningsstøtte til de hårde prioriteter der kræves for at få mest mulig kundefordel til i næste levering.

Advanced Roadmaps til Jira giver den rigtige beslutningsstøtte

Advanced Roadmaps giver teams styrken til at arbejde autonomt med ejerskab af deres backlog og aktiviteter kombineret med agil planlægning og sporbarhed. Prognosen genereret i planen giver dit produktledelsesteam den rigtige support til deres beslutninger.

Kom godt i gang med Advanced Roadmaps!

Applicationen Advanced Roadmaps er nu inkluderet i Jira Software Data Center og Atlassian Cloud Jira Software Premium. Funktionaliteten er der og venter på at din organisation kommer i gang med Advanced roadmaps.

Stretch Addera tilbyder i øjeblikket en startpakke der muliggør en god start:

  • Sæt af attributter og tilladelser – rådgivningssupport
  • Onboarding
  • Onlinekursus – Advanced Roadmaps plan editors
  • Space med how to guides
  • Trix og tip – hvordan arbejder andre?

 

Vi er den skandinaviske leverandør der kom tidligt på toget med Advanced Roadmaps (tidligere Portfolio for Jira), det har været sjovt at følge udviklingen af ​​funktionalitet og bidrage til vores kunders forbedrede arbejdsmetoder i Jira Software + Advanced Roadmaps.

Kontakt os, så fortæller vi dig mere!

 

del dette indlæg

Kom godt i gang med Advanced Roadmaps!