Blog

Teamet hjælper dig med at opnå succes

Som Atlassian-kunde har du et TEAM, der hjælper dig til succes!

Det allerbedste resultat opnår kunder, som inkluderer en partner i mixet

Atlassian har siden starten haft en forretningsmodel, som skiller sig ud blandt sofwarevirksomhederne inden for B2B. Atlassians produktudviklingsbudget er væsentligt større end deres salgs- og markedsføringsbudget, hvilket ofte er omvendt hos konkurrenterne. Atlassians strategi har banet vej for deres markedsledende produkter, fx Jira Software og Jira Service Management, som er udviklet succesfuldt på linje med kundernes behov.

Kom i gang hurtigt med Jira med kort indkøbsproces

Når vi taler entreprenørskab, er fokus noget, vi fremhæver hos Stretch Addera. Atlassian fokuserer på at bygge værktøjer, som frigør teamenes fulde potentiale. Det skal være enkelt at komme i gang, og lange forhandlingsprocesser er ikke en del af deres model. Priserne er tilgængelige på firmaets hjemmeside. Det sparer masser af tid og penge for både købere og sælgere.

En skandinavisk Atlassian-partner forstår jeres marked

For at kunne fokusere på produktudvikling startede Atlassian tidligt et globalt netværk af partnere. En Atlassian-partner mestrer og kender markedet, der hvor kunden befinder sig og opererer. Vores kolleger Annicka Rosengren og Urban Andersson har siden starten af 00’erne været aktive i partnernetværket. De har set, at partnere og Atlassian er vokset inden for og ud af deres rammer de seneste 20 år. I dag er Atlassians værktøjer et naturligt omdrejningspunkt i ledende globale virksomheders innovation, service og produktudviklingsarbejde. Det kræver nye måder at samarbejde på, også fra leverandørsiden.

Stretch og Atlassian sikrer, at når vi arbejder sammen med kunden som ÉT team, skaber vi løsninger, som løfter teamarbejdet til nye niveauer.

Det er næppe undgået nogens opmærksomhed, at Atlassian Cloud er fremtidens platform. SaaS i Cloud er helt på linje med Atlassians model: Det skal være enkelt, let og sikkert at komme i gang. Stretch Addera var tidligt med på cloudrejsen, hvilket resulterede i, at vi blev global ”Cloud Partner of the year” allerede i 2018. Stretch Addera satser helhjertet på cloud.

Amsterdam-besøg hos Atlassian med fokus på det nordiske marked

I september 2022 besøgte Annicka og Urban Atlassian i Amsterdam, hvor de udvekslede idéer med blandt andet Atlassians Head of global channels, Enterprise Account Managers og Stretch Adderas Partner manager. Svenske virksomheder er kendte for at være ”early adopters”, hvilket gør vores nordiske kunderejser interessante i forhold til, hvad der bliver aktuelt på andre markeder i en nær fremtid. Vi talte cloud, ITSM, Agile at Scale og diskuterede, hvilke udfordringer, der kan forekomme på cloudrejsen. Rejsen til cloud er ét skridt, men når man så nået dertil, starter den vigtigste rejse, nemlig at gøre det lettere for de enkelte teams i en hybridverden. Mødet, hvor vi deler og lytter til erfaringer, giver inspiration og åbner op for nye idéer og måder at arbejde på.

At Atlassian lige som Stretch fejrer 20 års entreprenørskab samme år er et tilfælde. Men det er ikke et tilfælde, at man ved at være en lydhør og tilpasningsklar aktør med stort fokus på det, der skaber resultater for kunden, skaber fantastiske virksomheder!

Vil du vide mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres team med at føle mere Happiness in Teamwork i jeres fantastiske virksomhed – kontakt os, så fortæller vi mere om vores serviceaftale, vores Cloud-team og om Atlassians værktøjskasse!

del dette indlæg